Pages

  • Twitter
  • Facebook
  • Google+

woensdag 10 januari 2018

De voordelen van stalen sieraden

0 reacties
 

Stalen sieraden en de voordelen

Wat zijn nu eigenlijk de voordelen van stalen sieraden? Wij vinden staal ideaal om te dragen. Qua uitstraling lijkt staal heel veel op zilver, goud of rosé goud. Maar staal is hier qua kwaliteit niet mee te vergelijken. Het is een steviger materiaal en staal roest en verkleurt niet, heel handig als je je stalen sieraden om wilt houden tijdens het zwemmen of douchen.
Staal beschadigt ook minder snel als zilver, je hebt er hierdoor dus langer plezier van. 
Eén van de grootste voordelen waar wij al heel veel klanten blij mee hebben gemaakt is dat staal anti-allegisch is. Veel klanten kunnen tegenwoordig niet goed tegen metalen sieraden, maar ook zilver en goud geven vaak reacties zoals uitslag of jeuk. Bij staal komt dit eigenlijk zelden voor. Veel klanten kopen stalen oorbellen(ook voor kinderen) omdat oorbellen erg dicht op de huid worden gedragen. 


Welke sieraden verkopen wij zoal van staal?

Wij verkopen vooral heel veel oorbellen, ook bij de kinderoorbellen hebben wij een ruim aanbod. Maar ook stalen armbanden, stalen kettingen met hanger of zonder hanger.

Stalen ringen hebben wij voor dames en heren, prachtige ringen in de kleuren zilver, goud of rosé goud. De ringen zijn gesorteerd per maat op de pagina's geet, zodat je snel kunt vinden waar je naar op zoek bent.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

 
© 2012. Design by Main-Blogger - Blogger Template and Blogging Stuff